Välj en sida

Jag har sålt Laurie:s bekväma byxor i över 15 år och har genom åren fått en hel del frågor om passform. Många kunder tycker att just byxor är bland de jobbigaste inköpen de gör. Därför är Laurie ett så bra alternativ för alla sorters kroppar. Det finns något för alla och hittar man väl sin passform kan man tryggt beställa ett nytt par i samma modell utan att behöva prova.

Den passform jag sålt mest av i alla år är den Laurie kallar för Regular. Byxor och jeans är skurna på ett sätt som ger form till benen utan att smita åt. Regular är alltså varken för tight eller för lös. Väljer man en byxa i Laurie:s viskos-kvalitet så håller de också färgen och formen. De är ofta rymliga i storlek så många av våra kunder går ner en storlek i dra-på modellerna. Det innebär att de också blir tightare över låren och vaderna.

Laurie byxor Bergmans Form

Regular modeller som är i bomulls-stretch ger med sig en aning när man använder dem. Regular modeller i manchester eller sammet ger med sig rätt så mycket vid användning så här är mitt råd att inte välja en storlek som sitter för löst när byxorna är nya.

Det finns också ett stort antal modeller som har en Slim passform. Det är för dig som vill ha en smal, tight byxa. Många kunder väljer även här att gå ned en storlek i viskos-kvaliteten för att få byxan rejält smal över lår, vad och fotled. Den smala dra-på modellen passar också bra till dig som har mycket mage, men smala lår. Då slipper du få fladdriga byxor över låren, men ändå plats för magen.

Något som varit mycket populärt i år är byxmodell Loose. Det är helt enkelt en rak, vid byxa som inte sitter åt över lår och vader.

En annan mycket omtyckt modell är den som kallas Cropped. Det är en byxa i kortare benlängd. Benlängden är ca 67 cm och är en ankellång byxa. För dig som är kort (160 cm och kortare) så blir den perfekt i längd. Modellen vi säljer mest av är en bomulls-stretch i dra-på modell, fickor fram och bak och med liten dragkedja längst ned på sidan av benet. Den finns i flera färger och mönster i webshopen.

Nu finns även en ny byxa i benlängden Short (passar dig som är kortare än 168 cm) med fickor i sidan och resårlinning. Den är gjord i en fin ekologisk bomull som får en satin-liknande yta och är skönt stretchig.

Blir du osäker på vilken modell som är bäst för dig så är du alltid välkommen att höra av dig. Ring eller maila så hjälper jag dig gärna till rätt storlek och modell.

Laurie byxor Bergmans Form
Loose