Välj en sida

I dessa konstiga pandemi-tider har det plötsligt blivit extra viktigt med sköna, bekväma kläder när man t ex jobbar hemma. Varma sommardagar är det också härligt med kläder som ger svalka och inte sitter åt. Varför inte unna dig själv en ny linneskjorta från Reunion eller en mjuk tunika från Kanok! Det är aldrig fel att pigga upp sig lite trots att vi inte har det mest aktiva och sociala livet just nu. Själv träffar jag ett fåtal vänner och mina barn ute på altanen. Vi tar en fika en solig dag och håller avståndet. Jag känner mig snygg och bekväm i en sommarklänning från Reunion.

Linne är ju också ett fantastiskt material när det är varmt. Ju mer du tvättar linet, desto mjukare blir det. Vi har just nu en längre klänning och en läcker storskjorta på lager, men inom kort kommer det ytterligare plagg, bl a en kortare klänning.

Kanok tunika Bergmans Form

Alla tunikor från Kanok är gjorda i en högkvalitativ viskos och lite elastan. Viskos faller ”tungt” och fint, men är ändå svalt och skönt på kroppen. Tunikan Sandy med fickor och 3/4 ärm passar naturligtvis lika bra året om.

Du vet väl också att vi har ett stort sortiment av de underbara, sköna byxorna från Laurie! Själv föredrar jag deras bomullsblandning på sommaren. Jag tycker t ex att shortsen i bomullsmixen är fantastiska. Tänk på att bomullen, till skillnad från viskosen, ger med sig en aning när du använder plaggen. Så är du en storlek 42 i den ”vanliga” mirakelbyxan så kan du oftast ha samma storlek i bomulls-byxorna. De kan kännas lite mindre till att börja med, men ger alltså efter lite vid användning. En annan storfavorit är den raka, lite korta byxan i viskos-trikå. Den finns i två färger med smala vita ränder och just nu till ett rabatterat pris.

Ta en titt i vår webshop! Kanske hittar du det perfekta hemmaplagget för just dina behov.

Laurie byxor Bergmans Form