Välj en sida

Danska Kanok har länge varit ett favoritmärke hos Bergmans Form:s kunder. Det är mjuka sköna kvaliteter som sitter fint på kroppen. Sitter åt och släpper på rätt ställen. De är också rätt rymliga så många kunder väljer att gå ned en storlek mot sin normala. Bekväma kläder för det där konstiga hemmalivet vi lever. Själv älskar jag att kläderna är följsamma och inte stramar. Inte begränsar när jag sitter vid datorn eller packar paket till våra kunder. En annan av mina absoluta favoriter just nu är den mjuka klänningen i tunn-tunn babycord från Reunion home. Så skön! Kul att använda med leggings och boots när jag går ut.

Men nu skulle detta handla om Kanok – startades av en herre vid namn Rudolf och såldes av en av mina favorit-säljare i Sverige. Nu har märket tagits över av ett yngre par som behåller det som varit bra, men säkert försöker hitta på lite nytt framöver också.

Sandy-tunikan finns nu i två nya, snygga färgställningar: Drops och Frozen. Drops är som små penseldrag i olika färger: blått, svart, petrol, rost, och lite ingefära-gult på beige botten.

Frozen är ett klassiskt mönster i svart och off-white. Tunikorna passar till det mesta. Drops-tunikan är säkert supersnygg till ett par jeans. Frozen-tunikan till ett par svarta Laurie-byxor i bomull eller manchester – eller varför inte den nya, underbara kvaliteten i bomulls-satin!