Välj en sida

Om oss

Bergmans Form säljer mode som är nytt, vintage eller till outlet-priser

Bergmans Form har funnits i Sollentuna sedan 2009 med butiker i både Stinsen och Sollentuna Centrum. Innan dess fanns vi i Vaxholm och vi har även funnits i Stockholm City med varumärket Big&Trendy.
Jag som ägare har jobbat med mode för kvinnan mitt i livet och haft nöjet att verkligen lära känna mina kunder. Det har varit underbart roligt att få hjälpa kvinnor att hitta rätt kläder för rätt tillfälle. 

Tiderna förändras och tiden går

Många små butiker kämpar idag med att överleva när marknaden förändras radikalt och fastighetsvärdarna ännu inte insett att hyresnivåerna inte kan fortsätta att gå upp. Du som konsument väljer nya vägar att handla på. 

 
Jag har funderat mycket på hur jag vill fortsätta med Bergmans Form och har valt att enbart fokusera på web-försäljning. Fördelen med webben är att jag kan anpassa och förändra utbudet lite som det faller sig och utifrån vad du som kund/köpare vill ha. 
 
Sen betyder inte det att vi inte kan ses lite här och där! Kanske bjuder jag in till en mingelkväll eller dyker upp i en tillfällig lokal nära dig! 
Jag kommer gärna hem till dig och så gör vi en trevlig kväll med dina väninnor, lite kläder, trevligt tilltugg och en massa prat och skratt. Inget är omöjligt!
Välkommen till Bergmans Form!
Lena Bergman

Våra designers

Här nedan finns exempel på några varumärken som du kan hitta i vår webshop. 
Vilka varumärken vi jobbar med kommer att variera från säsong till säsong lite beroende på vad vi trillar över som verkar spännande. 

Kontakt

info@bergmansform.se

tel. 0768-787 030