Välj en sida

Vi har fått möjligheten att jobba med svenska Idar och deras läckra bomullskläder i krinklad kvalitet. Just nu har vi ett antal plagg som du kan köpa till rejält rabatterade priser eftersom Idar gör en ordentlig lagerrensning.

Så passa på att köpa ett plagg som är oerhört skönt att ha på sig. Bomull är ju ett fantastiskt material – nästan bäst för riktigt varma sommardagar då det t om svalkar bättre än linne, tycker jag. Men bomull värmer också när det är svalare ute så det passar verkligen året runt. Modellerna som vi har på REA finns året runt och i en massa läckra färger. Så – är det någon speciell modell du gillar extra mycket så får du gärna höra av dig till mig. Kanske kan jag ta in den färg och storlek du önskar.

Storlekarna är väldigt generösa. Jag har provat en hel del av plaggen och blir själv lite förvånad när jag som är en storlek 46-48 kommer i storlek L. Så titta gärna lite extra på mått-angivelserna för att hitta vilka plagg på vår REA som passar just dig. Har du varit med mig i många år och handlat i Stinsen-butiken så kanske du kommer ihåg att vi haft ett liknande märke. Det var mycket populärt bland våra kunder. Plaggen är finare på än på galgen eftersom många modeller har tyget på diagonalen. Då ser de gärna lite ”tarmiga” ut när de hänger, men fylls ut så fint när du sätter på dig plagget. Har du frågor om storlekar så är du som alltid välkommen att höra av dig till mig på lena@bergmansform.se