Välj en sida

Även om påsken är tidig i år så känns det att vi är på väg mot både varmare och ljusare tider! Snart är det dax att fixa lite i trädgården, klippa ner, rensa bort. Det är så roligt när man ser plantorna börja kika upp igen!

Lika roligt är det när vårens nya kläder kommer in i butiken. Snygga mönstrade byxor i ljusa färger, dimmigt blå t-shirts, fräscha tunikor, snygga linneklänningar och den underbara maxiklänningen i viskos. Snart kommer också en ny leverans från fantastiska Johnny Was. Deras tunikor tröttnar man aldrig på. De har sin egen stil som inte åldras och materialen är så sköna. Kostar lite mer i inköp, men med tanke på hur länge man kan använda plaggen så blir det inte så dyrt i längden. Hållbarheten betalar sig. Vi jobbar enbart med företag som värdesätter etiska tillverkningsprocesser. Danska Laurie är nog ett av de företag som kommit längst i sitt arbete mot en 100%-ig hållbarhet och använder ekologiska tyger som tencel och viskos. Mossa jobbar mycket med nya hållbara material som orange och rose fibre. De känns nästan som siden, har ett fall som viskos, men är biologiskt nedbrytbara material.

Jag hoppas din påskhelg blir härlig och avkopplande. Skulle köplusten infinna sig så bjuder vi just nu på frakten. Använd koden FRIFRAKT i kundkorgen så dras kostnaden av från din beställning.