Välj en sida

Vi har ett stort sortiment av de underbara byxorna från danska Laurie och försöker lagerhålla storlekar 36 – 52. De finns numera både med fickor och hällor och helt släta. Du hittar dem också i olika längder och olika benvidd. Har du som jag t ex mycket mage, men inte så mycket lår, passar kanske slim-modellen bäst. Tänk på att de inte är riktigt lika rymliga som regular-modellen. Är du osäker på vilken storlek som passar dig bäst så får du gärna höra av dig. Jag hjälper dig gärna! Ring eller maila!

Laurie byxor Bergmans Form
Kanok tunika Bergmans Form

Ett annat favoritmärke som har storlekar t om 4XL är Kanon. Mjuka sköna kläder med magnifik passform. Tunikan Sandy har funnits i deras sortiment länge, men är fortfarande en av deras mest populära modeller. Sandy är generös i passform så många av våra kunder väljer en storlek mindre än normalt.

Svenska Mossa har också modeller som passar många storlekar. Hållbara material som känns som siden, men är olika viskos-tyger. Titta gärna på deras v-ringade långa klänning i ljusgrått eller den supersnygga gula nyansen. En mild senapsgul nyans som är helrätt även i höst.

Mossa klänning Bergmans Form